Menü
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim

Ersağ Argan Yağlı Nemlendirici Losyon 100 Ml. x 2 Adet

Ürün Kodu : Ersağ-206x2
822,00 TL
399,95 TL
%51 İndirim
Daha Fazla Ersağ
Daha Fazla Vücut Bakımı

Özelliği :

Ersağ Argan yağlı nemlendirici losyon özel formülüyle cildi nemlendirmeye, daha canlı görünmesine yardımcı olur. 15 koruma faktörü (15SPF) ile güneşe çıkmadan önce kullanılması gereken bir üründür. Kullanımı oldukça pratik olan Ersağ Argan Yağlı Nemlendirici Losyon yağsız ve yapışmayan yapısıyla yüzünüze kolayca sürülür.
 

Kullanım Şekli :

Günlük kullanım için sabahları temiz cilde eşit oranda uygulayınız. 15 koruma faktörlü (15 SPF) Ersağ Argan Yağlı Nemlendirici Losyon güneşe çıkmadan önce uygulanmalıdır. Etkin koruma sağlamak için özellikle yüzdükten, terledikten, kurulandıktan veya uzun süre güneşlendikten sonra düzenli olarak kremi tekrar sürünüz.

Uyarılar :

Bebeklerin ve çocukların direk güneşe maruz kalmasını engelleyiniz. Çocuklar ebeveynlerinin gözetimi altında kullanmalıdır. Ersağ Argan Yağlı Nemlendirici Losyonu (15 SPF) kullanırken bile güneş ışınlarının en etkili olduğu saatlerde dikkatli olunuz. Sadece haricen kullanım içindir. Göz ile temasından kaçınınız. Çocukların erişebileceği yerlerden uzak tutunuz.

Teslimat Bilgisi
1-2 İş Günü
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.